top of page

Kindertandheelkunde: tandzorg met zachtheid en geduld voor uw kinderen

kindertandheelkundige ingrepen

EEN NET IETS ANDERE AANPAK BIJ KINDEREN

Kindertandheelkunde is inderdaad een vak apart. Voor kindjes is een bezoek aan de tandarts een ingrijpende gebeurtenis. De meesten zien we hier met grote ogen binnenkomen. En dat is absoluut normaal. Het komt er dus op aan om ze gerust te stellen: uitleggen wat er gaat gebeuren, niet haastig te werk gaan maar geduld hebben …

In Tandartspraktijk Den Waterboord in Ruiselede nemen we de tijd om kinderen vanaf jonge leeftijd op een rustige en aangename manier vertrouwd te maken met de tandarts. Met die aanpak oogsten we veel meer succes bij uw ukken … en is het bezoek aan de tandarts zo vergeten!

Is uw kind te bang of heeft het te veel stress? Dan gaan wij niets forceren want dat maakt de zaak alleen maar traumatischer voor uw kind en bemoeilijkt ons werk. In die gevallen verwijzen we u graag naar een collega-tandarts voor narcodontie. Die zal uw kind dan onder verdoving behandelen zodat het zich helemaal geen zorgen moet maken. En wie weet lukt het de volgende keer of als het iets ouder is wél?

tandprothese
bottom of page